• Johanna Pakonen


Tanssiorkesteri Midinetti on nuorekas, vanhaa tanssimusiikkia soittava viisihenkinen kokoonpano. Tyylillisesti orkesteri tunnelmoi keikoilla pääasiassa 50- ja 60-lukujen ikivihreiden ja vähemmän tunnettujen aarteiden tahdissa.

Ohjelmistomme on valikoitunut tanssijalkaa liikuttavasta ja samalla myös viihdyttävästä tanssimusiikista. Se koostuu niin perinteisistä humppa-, valssi- ja tangosävelmistä kuin myös erikoisemmista latino- ja swingrytmeistä. Vauhdikkaampaa puolta ohjelmistossamme edustavat rock- ja twist-kappaleet.

Bändimme tarina alkoi keväällä 2006, ja ensimmäinen keikkamme olikin - ei enempää eikä vähempää - kuin omalla kotilavallamme Valasrannalla! Kesästä 2006 eteenpäin on noin 30 keikan vuosivauhti on vakiintunut kalentereihimme. Muutamia miehistönvaihdoksiakin on sattunut matkan varrelle, ja nyt lähdemme tulevien vuosien keikkoja kohti viisihenkisellä kloppiporukalla.

Keikkoinamme ovat tutuksi tulleet niin perinteiset lavatanssit, häät ja syntymäpäivät, kuten myös yritys-, kylä- sekä sukutapahtumat. Pyrimme mukautumaan aina keikkatilanteen mukaiseksi viihdyttäjäksi ja kiinnitämme myös huomiota orkesterin visuaaliseen ilmeeseen!

Aleksi Kaunisto

Aleksin vastuualueeseen kuuluu kaikenlaiset näppäimet: haitari ja kosketinsoittimet. Lisäksi tämä haitaria haikein sävelin käsittelevä bändimme "pienisuurimies" omaa harvinaisen hienon lauluäänen, mutta ei vielä uskalla käyttää sitä kaiken kansan edessä. Aleksin vastuualueeseen kuuluu myös biisiemme sovittamiseen liittyvä toiminta.

Antti Raivio

Antti on Midinetin tuorein jäsen. Hän on Haapajärven lahja Suomen musiikkimaailmalle. Tämä loistava kitaravirtuoosi osaa myös laulaa ja hän onkin bändiseteillä äänessä yhdessä Jalin kanssa. Antin vastuuta orkesterissa ovat kitarat, soolo- ja taustalaulut.

Jali Järvinen

Jali toimittaa orkesterimme lyömäsoittajan virkaa - lyö siis kaikkea mistä lähtee ääntä. Jalin vastuualueeseen kuuluu myös suora palaute ja realistisen "jalat maassa" -asenteen ylläpito. Myös taustalaulut tippuvat tältä metronomiltamme aina silloin tällöin. Tältä kaverilta eivät sovitukselliset ideat lopu ja reenaamisen intoa löytyy mihin vuorokauden aikaan tahansa. Jali ottaa rumpujen soiton hyvin vakavasti...ainakin jos on naamaan uskominen :)

Juho Eskola

Juho on kaikin puolin bändimme basisti ja koko kansan Suosikkibasisti. Ehkä vähän hidas, mutta hallitsee tuon nelikielisen jousensa lähes taivaallisesti. Yhdessä Jalin kanssa he muodostavat orkesterimme rungon ja joskus myös soitto saattaa kuulostaa jopa tahdikkaalta. Hän on loistava vaihtoehto raskaan roudauslaatikon toiseen kahvaan, sillä tämä mies on ahnas laatikoiden kantaja. Kiihtyvää lavaliikehdintääkin on viime aikoina nähty. Ja joskus jopa pieni hymynpilkahduskin karkaa hänen kasvoilleen.

Pirkka Thessler

Orkesterimme oma arttuwiskari. Monitaituri, joka hoitaa suvereenisti sekä miksauksen, valot, että taustalaulut. Joskus saatat nähdä Pirkan myös lavalla kitaran ja laulumikin takana tai varressa, kuinka sen nyt ottaa. Suomen aurinkoisin roudari-ääni- ja valoteknikko.