• Johanna Pakonen


Voi kuinka ihanasti kevätaurinko jo lämmittää ja unen tarve vähenee, kun tuntuu, että koko ajan on valoisaa. Siis jopa täällä meillä pohjoisessa :) Luntahan meillä on vielä vaikka muille jakaa ja ihan parhaat hiihtokelitkin vielä. 

Alkuvuosi on mennyt kuin hujaus töiden merkeissä. Keikat on pyörähtäneet mahtavasti käyntiin uuden bändini Ihana:n kanssa. Palaute on ollut päätähuimaavan positiivista; kuulema paras bändini ikinä :) Nuorissa on tulevaisuus! Laivatanssit Baltic Princessillä ovat jatkaneet vahvaa suosiotaan ja on ollut kyllä superkivoja opetustuokioita. Viimeksikin samban alkeita oli opettelemassa huikeat 60 oppilasta! Vielä ei ole kylläkään wanhan tangon voittanutta, kun osallistujia oli se reilu 100. Ehkä me vielä se rikotaan ;)

Nyt on kovasti katse tulevassa juhlavuodessa ja suunnittelutyöt käynnissä! Juhlavuosi pyörähtää käyntiin siis heinäkuisilta markkinoilta ja peruskeikkojen lisäksi on luvassa paljon muutakin ihmeellistä ja ennenkuulumatonta! Menossa mukana mm. Hot Club Dance Company, Rock Up Productions, Double 5, Korukeidas, Loreal, IDhair Finland.. Uutta musaakin saadaan taas kevään aikana soittoon.

Jos sulla ei oo vielä kummoisempia pääsiäissuunnitelmia, niin tässäpä hyvä menovinkki: Baltic Princessillä voit päästä joraamaan meidän tahtiin su 16.4.-to 20.4. Vauhtia laivalle voit ottaa jo Turusta, Venus Nightclubista. Siellä keikkaillaan la 15.4.

Kevät ja kesä näyttää sopivan vauhdikkaalta. Seuraile tarkasti tv-ohjelmia ja lehtiä, niissä vieraillaan kevään ja kesän aikana ahkerasti!

 

Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua ja alkavaa kevättä! Rakkautta ja hyviä ajatuksia <3

-Jo-

Heippa hei ja ihanaa pakkaspäivää!

Keikkakalenteria pääset katsomaan http://polarartistit.fi/esiintyjat/johanna-pakonen eli linkki on hieman muuttunut!

Myöskin tanssi.net:iin yritämme päivittää ajantasaista kalenteria.

Vielä on joulukuussa aikaa tanssia ja tulla keikoille! On luvassa laivaa, Oulua, Haaparantaa, Tamperetta, Jyväskylää jne. Tuuhan mestoille!

Pus. -Jo

Terve!

Vitsi, että kesä meni taas kyllä niin nopiasti, että melkein ei ehtiny ees tajuta. Keikkoja oli ihan soppelisti ja ennen juhannusta ehdin lomaillaki yhden viikon.. Nyt sitten syyslomaa odotellessa. Sen vietänkin lokakuun alussa ihan kotosalla. Vaikka kiertolaisen elämästä ja keikkailusta nautinkin niin tosi paljon, on syksyllä kiva rauhoittua kotiin ja kerätä energiavarastoja takan äärellä tulevaa talvea ja uusia juttuja varten. 

Ens vuodesta on tulossa taas vähä erilainen ja erittäin mielenkiintoinen. Uusia broggiksia on luvassa "oman työn" ulkopuolellakin, sekä Rock Upin tiimoilta, että taas uutta juttua tyrkkää :) Lisäksi mulla alkaa kesällä 15 -vuotisjuhlavuosi Tangokuningattarena. Sen merkeissä on luvassa uutta musaa ja pienimuotoista juhlakiertuetta, mun näköistä sellaista. Siksi me ei lähdetä isoihin konserttisaleihin, vaan lähemmäs yleisöä, ihmistä. Mukana mulla on kotimaan kovimmat tanssijat Hot Club Dance Companysta. Messissä tietysti oma bändi Midinetti. Ja vierailijoita. Tärkeitä ystäviä ja kollegoita.

 

No mutta hei. Nämä päivät - elämässä on ylä- ja alamäkiä (nyt pelkkää ylämäkeä), hyviä ja huonoja päiviä. Mutta ne kaikki on annettu meille. Ne on helpompi ottaa vastaan pää pystyssä. Rakkautta.

-Jo-

Heipä hei pitkästä aikaa! 

Pikkuhiljaa aurinko alkaa lämmittään ja hei; kesälavat aukeaa! Jee! Se on jotenki aina vuoden kohokohta. Ja miten paljo ihanampaa on ajella kesäöinä, kun on valoisaa ja se tuoksu. Se on kyllä jotain aivan käsittämätöntä. Kesäyön kosteus ja kukkien huumaava tuoksu.. Huh. Juhannukselta me lähdetään liikkeelle sitte vähä reippaampaan tahtiin. Siihen asti vielä bändiläisillä pukkaa kouluhommia päälle ja mulla noita tanssiopetuksia. Vielä on siis pari lähtöä jäljellä M/S Baltic Princessin Laivatansseja tälle keväälle. Katoppas keikkakalenterista tarkat päivät. Ja vielä tälle keväälle yks lähtö myös Tan60! -showta M/S Viking Amorellalla. Siellä siis kanssani Marko Maunuksela ja Fantasia.

Kaikenlaista kivaa tarjolla, seuraa meininkejä Facebookista, Auraviihteen nettisivuilta ja Instagramista @johannapakonen. 

Moikkelismoi!

-Jo-

Sivu 1 / 5