• Johanna Pakonen


Terve!

Vitsi, että kesä meni taas kyllä niin nopiasti, että melkein ei ehtiny ees tajuta. Keikkoja oli ihan soppelisti ja ennen juhannusta ehdin lomaillaki yhden viikon.. Nyt sitten syyslomaa odotellessa. Sen vietänkin lokakuun alussa ihan kotosalla. Vaikka kiertolaisen elämästä ja keikkailusta nautinkin niin tosi paljon, on syksyllä kiva rauhoittua kotiin ja kerätä energiavarastoja takan äärellä tulevaa talvea ja uusia juttuja varten. 

Ens vuodesta on tulossa taas vähä erilainen ja erittäin mielenkiintoinen. Uusia broggiksia on luvassa "oman työn" ulkopuolellakin, sekä Rock Upin tiimoilta, että taas uutta juttua tyrkkää :) Lisäksi mulla alkaa kesällä 15 -vuotisjuhlavuosi Tangokuningattarena. Sen merkeissä on luvassa uutta musaa ja pienimuotoista juhlakiertuetta, mun näköistä sellaista. Siksi me ei lähdetä isoihin konserttisaleihin, vaan lähemmäs yleisöä, ihmistä. Mukana mulla on kotimaan kovimmat tanssijat Hot Club Dance Companysta. Messissä tietysti oma bändi Midinetti. Ja vierailijoita. Tärkeitä ystäviä ja kollegoita.

 

No mutta hei. Nämä päivät - elämässä on ylä- ja alamäkiä (nyt pelkkää ylämäkeä), hyviä ja huonoja päiviä. Mutta ne kaikki on annettu meille. Ne on helpompi ottaa vastaan pää pystyssä. Rakkautta.

-Jo-