• Johanna Pakonen


Johanna tunnelmoi joululaulujen parissa kahdella keikalla marraskuussa! Kummallakin keikalla mukana myös suosikkilaulaja/lauluntekijä Olli Leppänen. Lisäksi kirkkokonserttiin saadaan mukaan tämän maan yksi parhaimmista haitaritaiteilijoista ja kosketinsoitinvirtuooseista; Samuli Jokinen! Näitä keikkoja ei siis kannata missata. 

Valkea joulu -konsertti torstaina 20.11.2014 Euran yhteiskoulun auditoriossa klo 18.00.

Liput ennakkoon: Korukeidas, Eura, Ebba&Lorenz, Kauttua, Euran Expert Konepiste ja Euran rakennustarvike. Ennakkolippu 15.-, ovelta 20.-. Paikkoja on vain vähän, joten toimi nopeasti.

Mahdollisen lisäkonsertin järjestämme klo 20.00. 

 

Jo perinteeksi muodostunut Me käymme joulun viettohon -hyväntekeväisyysyhteislaulukonsertti on siirtynyt Köyliön seurakuntatalolta Köyliön kirkkoon. Kirkkokonsertti on lauantaina 29.11.2014 klo 18.00. Kuten aiempina vuosina tapana on ollut, laulamme yhdessä kauneimpia joululauluja ja konsertin tuoton lahjoitamme Köyliön seurakunnan lapsi- ja nuorisotyöhön. 

Lippuja saat ennakkoon Köyliön osuuspankista ja Köyliön fysioterapiasta. Liput maksavat 15.- ja alle 12-vuotiaat lapset ovat tervetulleita ilmaiseksi!